top of page

Aktiviteter og kurs

Bjorli er omgitt av vakker natur og det finnes mange muligheter. Her er noen eksempler på aktiviteter som er mulig å bedrive rundt Bjorli. 

Bjorli skisenter

 

Bjorli skisenter ligger 15 min gåavstand fra Bjorliheimen. Skisenteret er et av de mest snøsikre i Norge og har mange fine løyper og en flott park. 

 

Sjekk ut deres nettside for mer info: http://www.bjorliskisenter.no/

 

Kajakk

 

Hotellet har 2 kajakker som kan leies ut. Området rundt Bjorli er fin å padle og elva Rauma er rolig her. Start nedenfor fossen på Kvam (ca. 5-6km øst fra Bjorliheimen). 

Pris: 1 Kajakk, padleåre og flytevest kr. 400,- pr. dag.

IMG_3770.jpg
Guiding og kurs

 

Bjorli har alt fra rolige aktiviteter til mer fartsfylte aktiviteter. Bjorliheimen Hotell har kontakter og avtaler som kan hjelpe deg og din gruppe til å oppleve de aktivitetene du måtte ønske. Ta kontakt for mer informasjon eller spørsmål. Eksempler på aktiviteter: elvepadling, klatring, topptur, skredkurs, førstehjelpskurs, bålkurs, mat i det fri, leie av sykkel, jakt.

 

Naturområdene rundt

 

Reinheimen, Trollstigen, Dovre og Romsdalen er blant de områdene som er tilgjengelige rundt Bjorliheimen. Sjekk ut nasjonalparkriket for mer informasjon:  http://www.nasjonalparkriket.no/

HoytOgLavt.png
Høyt og Lavt Klatrepark

Klatreparken ligger rett ved skisenteret. Perfekt for familier.

bottom of page